The Dawn Wall Проектот-ЕКСКЛУЗИВНО ВИДЕО

The Dawn Wall Проектот-ЕКСКЛУЗИВНО ВИДЕО
Слушнете ги од прва рака деталите за реализацијата на најтешкиот качувачки Big wall проект во светот досега. Кевин Јоргенсон и Томи Колдвел ј во Јануари 2015 година го ја фасцинираа јавноста со инфромацијата за успешно искачување на најтешката линија до денес во Јосемитската долина, The Dawn Wall -ѕидот на зората.


Уживајте !