СКС КАРПОШ

Најголемата вештачка карпа, а воедно и најграндиозниот качувачки објект во Македонија, а во моментот и на Балканот. Карпата е лоцирана на кејот во Карпош 4, позади City Mall.

СКС КАРПОШ КОНТАКТ -fb/

Сезона  2015 АПРИЛ-НОЕМВРИ
Статус  ЗАТВОРЕНА
Вкупно насоки -тежински  30
Вкупно насоки -болдер  /
Работно време  /