СЦБТ -БОЛДЕР

ОПИС

Болдер вежбалнната во СЦ Борис Трајковски е изградена 2011 година и е направена по сите стандарди за спортско качување прифатени во европа. овозможува врвен тренинг и подготовки за натпревари како и воведно качување за почетници и работа со курсеви за спортско качување.

Сезона 2015  Јануари-Мај; Октомври-Декември
Статус ОТВОРЕН
 Број на насоки 60+ 
 Работно време  11.00ч -23.00ч