ПОЛАГАЊЕ ЗА СПОРТСКИ КАЧУВАЧ-АПРИЛ 2015

Вторник -21.4/2015 година, на СКС Карпош се одржа завршниот испит за стекнување назив спортски качувач. Сите пријавени кандидати успешно го презентираа своето знаење стекнато на курсот за спортско качување, при што се се стекнаа со назив Спортски качувач и се стекнаа со можност за полноправно членство во МСКФ. Честитки момци и ви посакуваме безбедно качување и многу успеси во качувањето и успешни качувачки потфати.

 

Спортски поздрав, 

climbingschool.mk