СЛЕДНИ НАСТАНИ

I

I 'Ice Climbing &Drytooling' Качувачки Собир -Маврово 2016

Оваа година за првпат, на 20 Февруари на локалитетот за качување мраз, Река ќе се одржи I Ice Climbing &Drytooling’ Качувачки Собир –Маврово 2016 во заедничка организација на СКК Вардар и НП Маврово..

 CLIMBING EPIC CHALLENGE -MAVROVO 2015 -31 Јули до 03 Август 2015

CLIMBING EPIC CHALLENGE -MAVROVO 2015 -31 Јули до 03 Август 2015

ОТВОРЕНА ПОКАНА ЗА КАЧУВАЧКИ НАСТАН !! ЧУЈТЕ И ПОЧУЈТЕ !

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

МСКФ Семинар на Инструктори 2015 -Маврово

МСКФ Семинар на Инструктори 2015 -Маврово

Викендот 11 и 12 Јули 2015 се одржа годишниот Собир на Инструктори 2015. 

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ