Крис Шарма се ожени !

Легендарниот и светски познат виртуоз еден од најдобрите спортски качувачи на сите времиња, се ожени за венецуелската актерка и глумица Химена Аларкон.

Веста ги изненади сите кои го знаат овој качувач поради тоа што ретко кој очекуваше да се случи ова по неговата претходна долга врскаИако во моментов нема официјална објава или видео, веста се прошири молскавично брзо по Instagram, twitter, Facebook социјалните мрежи.

Епа мајсторе честито и со среќа... да качуваш и понатаму !