Уписи во школите за спортско качување 2018

Уписи во школите за спортско качување 2018

По повеќе од една година пауза, со големо задоволство ве известуваме дека се формираат нови групи во склоп на школата на СКК Карпош, а со тоа место плус за секој што сака максимални дози на адреналин, исрпувачка, забавна и уникатна физичка активност која максимално го активира телото и умот.

Се предизвикувате себеси и  вашиот најголем непријател - ГРАВИТАЦИЈАТА!

Само 2 минути од овој олимписки и урбан спорт заменуваат 25 минути тенис, 30 минути фудбал итн итн...

Низ персонализирана програма за секој поединечно, го достигнувате својот максимум и заедно стигнуваме до ВРВ! Многу насоки, многу дружење, многу качување на природна и вештачка карпа, повеќе дневни кампови и адреналин и затеганото тело во одлична физичка спрема  се само дел од работите кои спортските спортските качувачи ги добиваат  во нашиот клуб. Тренинзите ги води повеќекратен државен и балкански првак - Ване Наунов.

Доколку имате 16+ години, пријавете се и предизвикајте се себеси на еден од селективните тренинзи - АКО  успеете станувате дел од тимот на СКК Карпош!!!

Повеќе инфо на 078-444-439

naunow95@gmail.com