Еднодневни тури - ДОСТАПНИ ЗА СИТЕ!

Еднодневни тури - ДОСТАПНИ ЗА СИТЕ!

ЕДНОДНЕВНИ КАЧУВАЧКИ ТУРИ НА ПРИРОДНА КАРПА !

Нови дози на адреналин со уникатна физичка активност достапна за сите!
Резервирај ја твојата тура и искачувај се на природни карпи со друштво кое ти ќе го одбереш и под надзор на лиценциран инструктор. 

Сакаш да се качуваш и уживаш во преубавите пејсажи на Демир Капија, Матка, Маврово и Бислим? 
Нема потреба од претходно знаење и искуство. Одбери си друштво и резериврај ја твојата тура - не било никогаш полесно!

Цена- 1800 денари од човек ( со вклучени патни трошоци и изнајмување на опрема)

Резервирај на 078-444-439

или на naunow95@gmail.com